Kober kinderopvang en NAC versterken hun samenwerking

Kober kinderopvang en voetbalclub NAC hebben afgelopen week hun handtekeningen gezet onder speciale activatiecampagnes. Deze campagnes lopen tot het einde van seizoen 2024-2025. Eric Matijsen (NAC), Elvera de Kam (NAC Maatschappelijk) en Robert Sänger en Loes van Beek (Kober kinderopvang) tekenden voor een nieuwe samenwerking tussen beide partijen. Dat meldt NAC.

Kober wil graag dat alle kinderen gelijke kansen geven. NAC steunt deze visie van de kinderopvang. Commercieel manager van NAC Matijsen is trots op de samenwerking. Op 28 april staat het eerste evenement op de agenda. Rondom de wedstrijd NAC- Jong PCV organiseren ze de NAC – Kober Kidsdag.

Gelijke kansen voor elk kind 

Kober kinderopvang gelooft in gelijke kansen voor ieder kind. Kinderen krijgen op de opvang de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en de wereld om hen heen te ontdekken. Op de opvang groeien kinderen samen op. Op de verschillende kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en tijdens het overblijven vangt Kober wekelijks zo’n 20.00 kinderen op in de omgeving van West-Brabant.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk